Harriët Kroon

Instructor Levels

  • Certified Instructor

Certifications

  • Basic 2 - MCO, 3 Fires & Six Directions, Passing Energy
  • Iron Shirt I (IS1)
  • Healing Love (HL)

Biography

Below you will find a copy of the profile text of my Dutch website. 

I mainly teach in Dutch, but also offer classes in English. 

Online classes via Skype or Zoom video are possible too.

My profile in Dutch language
Al tijdens m'n eerste proefles in januari 2007 greep de Healing Tao mij volledig. Sindsdien beoefen ik deze vitaliserende en helende vorm van lichaamswerk enthousiast en intensief. Getraind heb ik bij diverse inspirerende leraren, zoals natuurlijk grootmeester Mantak Chia, Fabienne Flamand, Michael Winn, Barry Spendlove, José Toirán en diverse Healing Tao teachers in Nederland, zoals Inge Maassen, Birgit Haberkamp, Eva van der Plas en Arri Berghout. Ik ben gecertificeerd als Healing Tao Instructor en Le Tao de Femme Lune Associate Instructor, en geef cursussen, workshops en privélessen.

Eigen praktijk en healingschool
Naast TaoMoments heb ik een eigen praktijk als energetisch therapeut, www.harrietkroon.nl. Ook ben ik de draagster van het Divine Plan Healing Systeem, de oprichtster van de Divine Plan Healing School, www.divineplanhealingschool.org en channel van The Mary Magdalene Light. 

Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke consulten, healingen en healingtrainingen. Al mijn werk richt zich erop om jou in je blauwdruk, op jouw individuele pad en in je zachte kracht te zetten.

Mijn levensloop 
Gezondheid, spiritualiteit en zelfontwikkeling zijn altijd interesses geweest. Via de studie Culturele Antropologie, de Post-Doctorale Opleiding Journalistiek en een carrière als journalist, eindredacteur en auteur, kreeg m'n leven een meer spirituele inhoud. Langzaam maar zeker raakte ik mij ervan bewust dat een mens meer is dan de optelsom van fysiek plus ratio. Voor gezondheid en welzijn is een verbinding met het on(der)bewuste en 'het onzichtbare' essentieel. Mij interesseren daarom drijfveren, gevoelens, emoties, het individuele menselijke energieveld en onze relatie met de Bron. De vruchten van mijn interesses plus rijke levenservaring geef ik graag door. 

Hartegroet, 

Harriët

My Training Offers

https://www.taomoments.nl/cursussen.html

Instructors found

Honorary Positions

Instructor Levels

Some of the certifications are still in progress

Certifications

Some of the certifications are still in progress

Location

No address available