Marion Groenendal

Contact Details

Kleiweg 443, 3045 PL
Rotterdam
Netherlands

Smile@lifeflows.nl
0031102260276
0031622291835
http://www.lifeflows.nl

Instructor Levels

Some of the certifications are still in progress

  Certifications

  Some of the certifications are still in progress

   Biography

   De Healing Tao kwam op mijn pad toen ik in 1997 het Reiki Masterschap beoefende en daarbij werd de Kleine Hemelse Kringloop overgedragen. Ik ging op zoek naar een leraar hierin en vond deze in Inge Maassen. Gegrepen door de beoefening en het leraarschap van Inge heb ik na de basis de tao van de vrouw beoefend en daarna de Kleine Hemelse Kringloop. Deze heb ik meerdere keren herhaald en ik heb me ook persoonlijk laten begeleiden door Inge. De Kringloop is echt mijn beoefening gebleven door alle jaren heen. Sinds mei 2017 mag ik hier officieel les in geven en verdiept deze beoefening zich nog altijd. De punten van de kringloop voorzie ik van affirmaties, en hier geef ik ook lezingen in, waardoor het zelfs voor mensen die beginnen met de beoefening duidelijk wordt waar naartoe te kunnen werken. Als hypnotherapeut pas ik de kennis toe binnen individuele sessies. De basis van de innerlijke glimlach-meditatie blijft essentieel en deze kan ook binnen een hypnotherapeutische sessie worden geleerd waardoor deze zeer diep werkt. Tot nu toe werk ik met kleine groepjes in onze gemoedelijke villa in Rotterdam, waardoor de sfeer zeer persoonlijk is. De Tao opent de weg voor me waardoor me steeds meer in verwondering door de schoonheid van het leven laat leiden. De innerlijke structuur en centering voel ik in mijzelf aanwezig. Mijn lessen gaan diep en mijn eigen beoefening draag ik graag en met veel enthousiasme en humor over. Ik werk ook met mensen met een (al dan niet meervoudige) zorgvraag. Hier werk tevens ik met klanken en ritmes op basis van de persoonlijke horoscoop, waardoor men zichzelf kan horen en beleven, zodat steeds meer de natuurlijke krachten in harmonie kunnen stromen. 

   Ik ben begonnen met Healing door Reiki die mij op het pad van de Tao bracht, en ben sinds 2009 tevens official Instructor Quantum-Touch®. Dit sluit enorm aan bij de Healing Tao. Het legt uit waaròm healing werkt en verdiept ook de beoefening weer, voor de westerse mind is het een groot aanvulling en legt het de brug naar onze westers wetenschappelijke benadering. Ook beoefen ik de Vipassana, inzichts-meditatie, wat weer aansluit bij de taoïstische boommeditatie, die ik heerlijk vind om te doen. Ik sta graag als een boom, zacht verbonden met aarde en hemel, meebewegend, stromend en krachtig in mijzelf, vol stille vreugde oordeelloos mezelf zijnd. 

   Vanaf 1999 deed ik verscheidene TAO trainingen bij met name Senior Instructor Inge Maassen, een groot leraar. 

   • Healing Tao, innerlijke glimlach / helende klanken
   • Tao van de vrouw
   • Communicatie en Tao
   • Chi-kung
   • Kleine Hemelse Kringloop, meerder malen herhaald
   • Beenmerg Nei Gong
   • Fusie van de elementen
   • Klank Chi Kung
   • Cosmic Healing Practitioner (in 2001 bij Mantak Chia)
   • Universal Tao Associate Instructor (2017 bij Inge Maassen)

   My Training Offers

   Healingworkz is mijn praktijk voor hypnotherapie, EMDR, EFT, Muziek op basis van Astrologie, Reading- en Healing.

   Vanuit Lifeflows organiseer ik Tao-trainingen, familie-opstellingen, drumcirkels, muzikaal beleven van Sterrenbeelden, Quantum-Touch® Trainingen. Ook is er elk eerste vrijdag van de maand een Healing-circle, waarin we elkaar behandelen met klank, aandacht, intentie. Natuurlijk is elke Healing-Tao beoefenaar hier ook welkom.

   Instructors found

   Honorary Positions

   Instructor Levels

   Some of the certifications are still in progress

   Certifications

   Some of the certifications are still in progress

   Location

   No address available